Başkan Altay'dan Samimi Davete icabet!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay’dan Konya’ya gelen Hüseyin Bilgi ve Nizamettin Aydın’ın duygusal video davetini yanıtlayarak Meliha Ercan Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında sıcak ve anlamlı anlar yaşandı. Başkan Altay, huzurevi sakinlerinin samimi sohbetleri ve içten yaklaşımları için, “Gönüllerimizi ferahlatan bu koca çınarlara teşekkür ederim” şeklinde duygularını ifade etti.

KONYA HABER - 7 saat önce

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meliha Ercan Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle duygusal bir buluşma gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Hatay’da meydana gelen deprem sonrası Konya’da kalmaya başlayan Hüseyin Bilgi ve Nizamettin Aydın, Başkan Altay’a duygu dolu bir davette bulundu. Bilgi, “Sayın Konya Büyükşehir Belediye Başkanım, seni çok özledim. Deprem sonrası yaptığın iyilikler için teşekkür ederim. Sarılıp öpmek istiyorum, gelirsen iyi olur” diyerek başkanın huzurevine gelmesini istedi.

Ziyaret sırasında Hüseyin Bilgi, Başkan Altay’ı kapıda karşıladı ve ikili arasında sıcak ve samimi bir diyalog gelişti. Bilgi, “Benim Hatay’da sizinle tanışmış bir arkadaşım var, şimdi konteynerde yaşıyor. ‘Tanıştım, çok şeker bir adam’ dedi. İnşallah ben de tanışırım dedim, şu anda çok mutluyum” şeklinde duygularını paylaştı.

Başkan Altay, huzurevi sakinleriyle tek tek kucaklaşıp samimi sohbetler etti. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman büyüklerin yanında olacaklarını belirten Altay, “Samimiyetleri ve sohbetleri ile gönüllerimizi ferahlatan koca çınarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretin sonunda huzurevi sakinleri, Başkan Altay’ın bu ince jesti nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek kendisine teşekkür ettiler. Duygusal anların yaşandığı bu buluşma, karşılıklı sevgi ve saygının güzel bir örneği oldu.

 

Günün Diğer Haberleri