Konya Haberci | Konya Haber
HV
16 EYLÜL Pazartesi 22:36
Advert

2024 Lisans KPSS Sonuçları açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT oturumları ile tamamlandı. Sırada sonuç adımı var kamuda memur olmak isteyen adaylar KPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak sorularına yanıt arıyordu. 4 yıllık üniversite mezunlarının katıldığı sınavın sonuçları nihayet açıklandı.İşte, KPSS lisans sonuçları sorgulama https://sonuc.osym.gov.tr/ ekranı...

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-08-2024 10:11   Güncelleme : 24-08-2024 00:41
2024 Lisans KPSS Sonuçları açıklandı!

KPSS sonuçları açıklandı mı son dakika haberleri arasında takip ediliyordu. ÖSYM sınav sonuçları açıklandı ve sorgulama ekranı açıldı  Daha sonra kamu kurum ve kuruluşlarında açılacak tercih işlemlerini değerlendirecek adayların heyecanı dorukta. 


KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-2024) Genel Yetenek Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT oturumlarıyla Temmuz ve Ağustos aylarında tamamlandı.
Puanlarını bekleyen adaylar sonuçlara odaklandı 
KPSS LİSANS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?
KPSS sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden erişime açılacak. T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilecek sonuç belgesi daha sonra AİS sisteminden de görüntülenebilecek.
KPSS SINAV TAKVİMİ 2024
KPSS Ön Lisans sınavı 1 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.
KPSS Ortaöğretim sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak

Kaynak Sabah 

AdminAdmin

YORUMLAR