Konya Haberci | Konya Haber
HV
06 EKİM Pazar 01:01
Advert

Bakan Tunç Narin Güran ile ilgili konuştu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Narin Güran ile ilgili konuştu: Bakan Yılmaz: "12 şüpheli tutuklu, 27'si şüpheli ve 241'i tanık olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. Katiller en ağır cezayı alacak. Bir takım kamera görüntüleri elde edildi, TÜBİTAK'A gönderildi, inceleniyor" dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-09-2024 12:37   Güncelleme : 23-09-2024 18:14
Bakan Tunç Narin Güran ile ilgili konuştu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturması hakkında açıklama yaptı. Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı:
Ülke olarak Narin'in katillerinin tespiti ve hak etikleri en ağır cezaya çarptırılması noktasında büyük beklenti var. Soruşturma gizli, bazı bilgiler kamuoyuna yansıtılmıyor. Karanlıkta hiçbir şey kalmayacak. Deliller var ifadelerde çelişkiler var. Soruşturma aşamasında şu anda 12 şüpheli tutuklu. 27'si şüpheli olmak üzere 241'i tanık olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. DNA tespitleri var. Bazı çakışmaları tespit ediliyor.


Bir Takım Kamera Görüntüleri Elde Edildi Birtakım kamera görüntüleri inceleniyor. Narin evladımızın katil ya da katilleri kısa sürede tespit edilecek çok uzun sürmez.
Katil Ya Da Katiller En Ağır Cezaya Çarptırılacak Bir daha bu tür elim olayların ülkemizde olmaması için gayret göstermeliyiz. Katil ya da katiller en ağır cezaya çarptırılacak.

Kaynak Sabah 

AdminAdmin

YORUMLAR