Konya Haberci | Konya Haber
HV
07 TEMMUZ Pazar 11:44

Başkan Erdoğan’dan yeni harekat sinyali: “Terör koridorunu parçalayacağız…”

Partisinin Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan terörle mücadelede yeni harekat sinyali verdi. Erdoğan: "Sınırlarımızda kurulmaya çalışılan terör koridorunu yeni harekatlarla parçalamaya, yürütülen kirli kampanyalara karşı tavır koymaya devam edeceğiz" dedi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-10-2023 14:15
Başkan Erdoğan’dan yeni harekat sinyali: “Terör koridorunu parçalayacağız…”

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

TEZKERE İLE TERÖRLE MÜCADELE GÜÇ KAZANDI

Terörle mücadelede daimi gündemimiz ve önceliğimizdir. Kahraman ordumuz destan yazmayı sürdürüyor. Irak ve Suriye Kuzeyinden terör tehditlerini bertaraf etme konseptini geliştirerek uyguluyoruz.

"TERÖRİSTLERİN BAŞINI EZECEĞİZ"

Tezkereye destek veren siyasi parti ve vekillere teşekkür ediyorum. Tezkerenin yürürlüğe girmesi ile terörle mücadele güç kazandı. Tezkereye hayır diyenleri milletimiz affetmeyecektir. Bir gece ansızın gelebiliriz diye ifade ettiğimiz operasyonlarla projeleri çökertecek teröristlerin başını ezeceğiz.

Türkiye'ye rahatsızlık verdiği için kendi topraklarında faaliyet gösteren örgüt mensuplarını koruyanların bir gün hakikati göreceklerini ümit ediyoruz. Her ne kadar onlar devlet olmanın, hukukun şartlarına uymasalar da biz kendi vakarımızın gereklerini yerine getirmekten vazgeçmeyeceğiz. Kirli kampanyalara karşı tavır koymaya devam edeceğiz. Bu onurlu duruşu günübirlik çıkarlara değişmeyeceğiz. Filistin'deki zulme karşı ilkeli yaklaşım en somut örneğidir.

Kaynak Sabah 

EditörEditör

YORUMLAR