Konya Haberci | Konya Haber
HV
16 EYLÜL Pazartesi 22:21
Advert

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem!

AFAD'ın bildirdiğine göre Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Halkı Korkuya sevk eden deprem çevre iller Gaziantep, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye ve diğer bölgelerden de hissedildi. Vatandaşlar bulundukları ev ve iş yerlerinden dışarıya çıktılar. AFAD'ın bildirdiğine göre Depremin derinliği 7 km olduğu kaydedildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2024 11:51
Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 Büyüklüğünde Deprem!

AFAD, Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Yüzeye yakın gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Adana ve diğer bölgelerden deprem hissedildi.

Depremler birlikte vatandaşlar bulundukları ev ve iş yerlerinden dışarıya çıktı.

AFAD yaptığı bilgilendirmede, olumsuz bir durum olmadığını kaydederek, "Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." dedi.

Ayrıca; Saat 09.02'de de yine Pazarcık'ta derinliği 6.26 km olan 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

"SON ZAMANLARDAKİ EN BÜYÜK ARTÇI"

AHaber'e bağlanan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer son zamanlarda yaşanan en büyük artçı depremin olduğunu bildirdi. Vali Ünlüer, olumsuz bir durum beklemediklerinin mesajını verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." açıklamasını yaptı.

kaynak:sabah

AdminAdmin

YORUMLAR