Konya Haberci | Konya Haber
HV
16 EYLÜL Pazartesi 22:45
Advert

Karatay’dan dev yatırım: Karatay Spor Merkezi

Son yıllarda gençlere yönelik yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Karatay Belediyesi, Karaaslandede Mahallesine devasa bir spor tesisi yapıyor. Tesis, Karatay Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olacak

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-05-2023 16:24
Karatay’dan dev yatırım: Karatay Spor Merkezi

Eğitime ve gençlere alan yatırımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Karatay Belediyesi, şimdi de belediye tarihinin en büyük yatırımı için düğmeye bastı. Karaaslandede Mahallesi’ne devasa büyüklükte spor merkezi inşa edilecek. Kapalı mekanların yanı sıra 8 bin 500 metrekarelik açık futbol sahası yapılacak.

GENÇLER HAYALLERİNE KAVUŞACAK

Fotoğraflarıyla heyecan uyandıran tesis kapsamında 24.657 m² bodrum + 2 kat betonarme + çelik karkas spor merkezi inşa edilecek. Gençlerin spor yapıp, hayallerinin peşinden koşacağı tesis tamamlandığında Karatay’ın en büyük yatırımı olacak. Spor Merkezi ayrıca bölgenin de cazibesini artıracak.

BAŞKAN KILCA MÜJDEYİ PAYLAŞTI

Gençlere 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu güzel haberi veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Toplamda 25 bin m² inşaat alanına sahip tesisimiz spora dair tüm donatıları bünyesinde barındırıyor. Profesyonel müsabakalara uygun Suni Çim Saha. Tribüne sahip, 1.161 M²’lik Kapalı Spor Salonu. 1.000 M²‘lik Yarı Olimpik Yüzme Havuzu. Okçuluk salonu, salon sporlarına uygun tesisler, idari ofisler, sporcu ve antrenör odaları ve çok daha fazlası” sözleriyle tesisler hakkında bilgi paylaştı.

EditörEditör

YORUMLAR