ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 26-06-2024 19:09

Kocaeli'de Öğretmen Cinayeti! Lise Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'a Kanlı Pusu!

Kocaeli'de Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, trafikte seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. 17 yaşındaki şahıs tarafından kafasından vurulan Çoğaç kurtarılamadı.

Kocaeli'de Öğretmen Cinayeti! Lise Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'a Kanlı Pusu!

Korkunç olay Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Fatih Caddesi üzerinde yaşandı.

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesinde okul müdür yardımcısı olarak görev yapan Mahir Çoğaç, aracıyla trafikte seyir halinde olduğu sırada silahlı saldırıya uğradı.

SALDIRGAN 17 YAŞINDA!

17 yaşındaki ismi öğrenilemeyen saldırgan tarafından kafasından vurulan Mahir Çoğaç, kanlar içinde kaldı.

20px;" />

EKİPLER ŞAHSI ARIYOR

Silah sesi ile dışarı çıkan esnafın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Okul müdür yardımcısı Çoğaç'ı sağlık görevlililerin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise saldırıdan sonra kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

OLAYDAN BİR SAAT ÖNCE EVİNİN ÖNÜNDE...

Şüphelinin olaydan bir saat önce Mahir Çoğaç'ın evinin yakınında beklediği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Trafikte uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mahir Çoğaç'ın cenazesi otopsi işleminin ardından ailesine teslim edilerek, Çayırova Kent Mezarlığı morguna getirildi.

Çoğaç'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU: BİR EL SİLAH SESİ DUYDUM!

Mahir Çoğaç'ın oturduğu binanın girişinde bulunan çay ocağını işleten Satı Helvacı, saldırganı gördüğünü söyledi. Helvacı, "Çay ocağında çalışıyorum. Sabah geldim. 07.30'da genç, beyaz gömlekli çocuk buralarda volta atıyordu, bekliyordu. Hatta 'Ne iş yapıyorsun, kimi bekliyorsun' diye soracaktım. Yarım saat sonra bir el silah sesi duydum. Koşarak geldik. Maalesef bir el ateş edilip, adam vurulmuş.

Bizim arkadaşlardan bir tanesi, adamın peşinden koştu yetişmeye çalıştı ama fazla da gidemedi. 2 kişi başına geldik, daha sonra burası kalabalıklaştı. 10 -15 dakika sonra ambulans geldi sonra polis geldi. Tabii müdahale edemedik adam yaşıyor ama tek elle kafasından vurulduğu için elimizi bile süremedik. Çok üzgünüz yapacak bir şey yok" dedi.

kaynak:sabah

AdminAdmin