Konya Haberci | Konya Haber
HV
07 TEMMUZ Pazar 11:43

Konya S.Ü kampüs hattında tramvay seferleri ne zaman başlıyor?

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7 Ağustos Pazartesi günü başlayan Selçuk Üniversitesi Kampüs İçi, Kampüs ve Otogar durakları arası hat bakım çalışmaları hakkında bilgi verdi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-08-2023 09:30
Konya S.Ü kampüs hattında tramvay seferleri ne zaman başlıyor?

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Selçuk Üniversitesi Kampüsü ile Otogar arasında devam eden tramvay bakım çalışmaları hakkında açıklama yayımladı. 7 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve üçüncü gününe girilen çalışmalar kapsamında vatandaşların şikayetleri artarken, AKOM’dan yapılan açıklamada hattın ne zaman faaliyete başlayacağı hakkında da açıklama yayımlandı.
“7 Ağustos Pazartesi günü başlayan Selçuk Üniversitesi Kampüs İçi, Kampüs ve Otogar durakları arası hat bakım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” ifadelerinin kullanıldığı açıklama şöyle: “Eğitim ve öğretime ara verilen, yolcunun en az olduğu dönemler seçilerek yapılan hat bakım çalışmalarımız, yolcu güvenliği için azami derecede önemlidir. 25 Ağustos'a kadar bitirmeyi planladığımız hat bakım çalışmalarımız boyunca otobüslerimiz hizmet vermeye devam edecek. Aladdin - Otogar durakları arası tramvaylarımız ise seferlerine devam edecektir.”

 

 

EditörEditör

YORUMLAR