Konya Haberci | Konya Haber
HV
16 EYLÜL Pazartesi 22:36
Advert

Konya’da 37 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalan şüpheli yakalandı

Konya’da 3 inşaattan 37 bin lira değerinde malzeme çalan şüpheli polisin operasyonuyla yakalandı. Bir kişinin deposuna yapılan aramada ise çalınan malzemeler bulundu. Şüphelilerden biri tutuklandı.

ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 09-06-2022 10:25
Konya’da 37 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalan şüpheli yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesi Erenköy ve Sille Ak mahallelerinde bulunan 3 inşaattan 37 bin lira değerinde demir kesme makinesi, inşaat demiri, teleskopik dikme demiri ve yalıtım malzemesi çalınmasının ardından çalışma başlattı. 

Polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin Ejder Ö. ve hırsızlık malzemelerini satın alan kişinin Ali K.  olduğunu tespit etti. Yapılan baskınlarda iki şüpheli gözaltına alındı.

Ali K.'nin deposundan yapılan aramada çalınan malzemeler bulundu. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekiplerince kamyonlara yüklenen malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ejder Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali K. hakkında "suç eşyası satın almaktan" adli ve idari işlem başlatıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR