ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 13-10-2024 14:44   Güncelleme : 13-10-2024 14:59

Konya'da polis memuruna bıçaklı saldırı! Polis memuru ağır yaralı!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine polis ekipleri ihbarına giden polis ekibindeki bir polis memuru, şüphelinin bıçakla saldırması sonucu sırtından bıçaklandı.

Konya'da polis memuruna bıçaklı saldırı! Polis memuru ağır yaralı!

Sabah saat 10.30 sıralarında Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Polis memuru Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalandı ve hastanede gözaltında tutulmakta.

Konuyla ilgili Valilik’ten bir açıklama geldi açıklama şöyle:

13.10.2024 günü Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren hasta ile ilgili ambulans görevlilerinin yardım talebi üzerine polis ekibimiz olay mahalline sevk edilmiş, şahsın kontrol altına alınması esnasında yaşanan arbede ve mukavemette ekipte görevli Polis Memurumuz Mustafa Topuz sırtından bıçaklanarak ağır yaralanmıştır. Şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte yaralı vaziyette yakalanmıştır. Konu ile ilgili araştırma titizlikle yürütülmektedir. Yaşanan elim olayda yaralanan polis memurumuza acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AdminAdmin