Konya Haberci | Konya Haber
HV
08 EYLÜL Pazar 06:58
Advert

KOSKİ Yüksek Görünürlüklü Kıyafet İle Çalışanların Güvenliğini Sağlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yüksek görülebilirlik standardına uygun kurumsal iş kıyafetlerini kendisi tasarlayarak Türk Standartları Enstitüsünden uygunluk belgesi aldı. Bu yenilik, düşük ışıklı ortamlarda çalışan veya dışarıda faaliyet gösteren KOSKİ çalışanlarının güvenliğini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Konya Haber
Giriş Tarihi : 10-07-2024 00:21
KOSKİ Yüksek Görünürlüklü Kıyafet İle Çalışanların Güvenliğini Sağlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, çalışanlarının iş güvenliğini artırmak amacıyla TS EN ISO 20471:2013 Yüksek Görülebilirlik standardına uygun iş kıyafetleri tasarladı.

Özellikle gece çalışmaları, yoğun sis, yağmur gibi zorlu hava koşullarında, güvenliğin en kritik unsurlarından biri olan görülebilirliği kıyafetlere uygulayan KOSKİ, bu koşulları sağlayarak çalışanların, ciddi kazalara ve ölümlere yol açabilecek ihtimalleri ortadan kaldırmış oldu.

Yüksek görünürlük özelliklerine sahip iş kıyafetleriyle çalışanların fark edilebilirliğini artıran Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kıyafetlerde standartta belirlenen üç ana renkten(neon sarı, neon kırmızı, neon turuncu)neon kırmızı renkleri kullandı.

KOSKİ, kurum kültürünü yansıtacak şekilde neon kırmızı rengini, KOSKİ’nin simgesi olan maviyle birleştirip yüksek ölçülerde reflektörleri yerleştirerek oluşturduğu özgün bir tasarımla Türk Standartları Enstitüsü’nden uygunluk belgesini almaya hak kazandı.

AdminAdmin

YORUMLAR