GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-10-2024 11:12   Güncelleme : 16-10-2024 18:08

Malatya'da 5.9 şiddetinde korkutan deprem!

AFAD verilerine göre, Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Diyarbakır ve Elazığ başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AFAD ve ilgili kurumlara ait tüm ekiplerin saha taramalarına başladığını belirterek, "Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz." dedi.

Malatya'da 5.9 şiddetinde korkutan deprem!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Malatya'nın Kale ilçesinde saat 10.46'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Sarsıntı yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
"SAHA TARAMALARI BAŞLADI"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı.
Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Kaynak Sabah 

AdminAdmin