Konya Haberci | Konya Haber
HV
19 EYLÜL Perşembe 19:24
Advert

MUSTAFA İÇİN TOPLANAN PARA, KONYA’DA EBRAR’I HAYATTA TUTACAK

SMA Tip 1 hastası 4 yaşındaki Mustafa Yağız Gülmez'in hayatını kaybetmesi üzerine onun adına toplanan paranın bir kısmı, yine kendisi gibi SMA Tip 1 hastası olan Konyalı ailenin 5 yaşındaki kızı Ebrar Karaca'ya aktarıldı. Aile, çifte bayram yaşadı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-07-2022 14:19
MUSTAFA İÇİN TOPLANAN PARA, KONYA’DA EBRAR’I HAYATTA TUTACAK

Antalya'da yaşayan Gülmez ailesinin çocukları Mustafa Yağız SMA Tip 1 hastası olarak dünyaya geldi. Mustafa Yağız için yardım kampanyası başlatılsa da küçük bedeni paranın toplanmasına kadar dayanamadı

.

Küçük Mustafa Yağız için toplanan paranın bir kısmı yine kendisi gibi SMA Tip 1 hastası olan Konyalı ailenin 5 yaşındaki kızları Ebrar Karaca'nın hesabına nakledildi.

“ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK”

Bugüne kadar tedavi parasının yüzde 77'si toplanabilen küçük Ebrar'ın tedavi parası bu şekilde tamamlanmış oldu. Bayram öncesi aldıkları haberle çifte bayram yaşadıklarını belirten anne Sümeyra Karaca, "Mustafa Yağız'ımız hayatını kaybetti ama bağışlanan parayla ablası Ebrar hayata tutunacak. Uzun zaman sonra ilk kez bayram yaşadık. Bizim için çifte bayram oldu. Çok şükür yıllardır çeşitli yardım kampanyaları düzenleyip yüzde 77'sini toplayabilmiştik. Şimdi paranın hepsi tamamlandı. Para transfer işlemlerinin bitmesini bekliyoruz. Haftaya kısmet olursa tedavimiz için Dubai'ye gideceğiz. Ebrar'la ilgili inşallah güzel haber vereceğiz. Tüm bebeklerimiz için tedavi para

Baba Abdullah Karaca, "Herkesten Allah razı olsun. Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Çok uğraştık sonunda yüzümüz güldü. Mustafa Yağız'a çok üzüldük. Ama o birçok kişiye can verecek" diye konuştu.ları inşallah en kısa sürede toplanır diye dua ediyorum" dedi.

Baba Abdullah Karaca, "Herkesten Allah razı olsun. Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Çok uğraştık sonunda yüzümüz güldü. Mustafa Yağız'a çok üzüldük. Ama o birçok kişiye can verecek" diye konuştu.

EditörEditör

YORUMLAR