Konya Haberci | Konya Haber
HV
19 EYLÜL Perşembe 19:16
Advert

Narin Güran Adli Tıp Otopsi Sonucuna göre Boğularak Öldürüldü!

Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla sürerken çarpıcı bir gelişme daha yaşandı. Adli Tıp'ın otopsi sonucuna göre Narin Güran boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2024 16:08   Güncelleme : 17-09-2024 18:18
Narin Güran Adli Tıp Otopsi Sonucuna göre Boğularak Öldürüldü!

Narin Güran cinayetinde yeni bir bilgi daha geldi. Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu. Adli Tıp'ın otopsi sonucuna göre Narin Güran boğularak öldürüldü. CNN Türk'ün haberine göre; Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.
YENGEYE TUTUKLAMA TALEBİ
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hediye Güran, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın, jandarmadaki işlemlerin ardından getirildiği adliyede savcılıktaki sorgusu tamamlandı.
Güran, "Kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.


Narin Güran'ın DNA'sının çıktığı aracı SABAH görüntülemişti...
Ayrıca; Anne Yüksel Güran'ın alınan ifadesinde Narin'in kaybolduğu saatlerde evlerine Hediye Güran'ın 2 kez geldiğini anlatması ve Salim Güran ile telefon irtibatı olduğu ortaya çıkan amca Fuat'ın eşi Hediye Güran da gözaltına alınmıştı.
Hediye Güran'ın eşi Fuat Güran'ın 3 Temmuz'dan itibaren Van'a çalışmak için gittiği, 26 Temmuz'da ise Hediye Güran ile Salim Güran'ın telefon irtibatlarının bulunduğu ortaya çıkmıştı.
Salim Güran'a sorgusunda 26 Temmuz 2024 günü saat 13.22'de Hediye Güran ile yaptığı telefon görüşmesi soruldu.
Salim Güran "ben aramadım, çocuklarım aramıştır. Ben yengelerimi hiç aramam ve görüşmem" demişti.


NARİN'İN KAYBOLDUĞU SAATLERDE EVE GELMİŞ
Anne Yüksel Güran ise ifadesinde Hediye Güran'ın Narin'in kaybolduğu saatlerde evlerine geldiğini anlatmıştı.
Anne Yüksel "Ben çok yorulmuştum Narin gittikten sonra uyudum. Muhammed'de orada yattı. Enes'de orada yatıyordu. Eren ise telefon ile oynuyordu.
Bir ara uyanıp mutfağa gidip su içip tekrar yattım. Sonra kalktım. Muhammed uyanıktı. Elinde benim telefonum vardı.
Bana "yenge Hediye elbiselerimizi getirdi" dedi. Ben de ona "neden beni uyandırmadın" dedim.
O da yenge bırakmadı dedi. Sonra Hediye geldi. Hediye dönüşte bana kendisine ait su dinamonun şalteri kapattığını söyledi.
İlk geldiğinde dinamonun şalteri açıp, ikinci gelişinde şalteri kapatmıştı.

Hediye ikinci gelişinde Enes uyuyordu. Hediye'nin evime ilk gelip beni uyandırmadan dönmesi ile ikinci geldiği süre arasında ne kadar geçtiğini bilmiyorum. Ancak geldiğinde ben uyanmıştım.
Hediye'nin su dinamosu şalteri Salim'inin evinin kapısının hemen önündedir. Salim ile Hediye'nin dinamosu aynı şalteri kullanmaktadır.
Hediye'nin ilk evime gelişi ile ikinci evime gelişi dinamonun su deposunu doldurma süresi kadardır.
Çünkü Hediye bana "senin evine ilk geldiğimde siz uyuyordunuz, dinamonun şalterini açtım depo dolana kadar, şimdi şalteri kapattım ve size geldim" dedi.
Hediye'nin evi Salim'in hemen arka kısmında bulunmaktadır. Evleri birbirine yakındır. Hediye'nin 4 çocuğu vardır.
Hediye'nin en büyük çocuğu orta okuluna, en küçüğü ise ikinci sınıfa gitmektedir. Hediye geldiğinde biraz oturup sohbet ettik. Hediye geldiğinde Muhammed uyuyordu" dedi.

kaynak:sabah

AdminAdmin

YORUMLAR