Konya Haberci | Konya Haber
HV
19 EYLÜL Perşembe 18:56
Advert

Robert Muric Konyaspor’u istiyor

Konyaspor, Hırvatistan’ın HNK Rijeka takımında forma giyen sağ kanat oyucu Robert Muric ile görüşmelerini sürdürürken, . 26 yaşındaki oyuncunun Konyaspor’a gelmek istediği öğrenildi.

SPOR
Giriş Tarihi : 03-06-2022 14:13
Robert Muric Konyaspor’u istiyor

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeye hazırlanan Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

3 futbolcu ile resmi sözleşme imzalayan Konyaspor, Hırvatistan’ın HNK Rijeka takımında forma giyen sağ kanat oyucu Robert Muric'e resmi teklifte bulunurken görüşmeler devam ediyor. HNK Rijeka takımı ile pazarlıklarını sürdüren yeşil-beyazlıların görüşmelerde önemli bir mesafe kadettiği  ve birkaç gün içerisinde de sonuçlandırılacağı ifade edildi.

Öte yandan Hırvatistanlı futbolcunun Konyaspor yönetimine şatlarını sunduğu ve teklife sıcak baktığı öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncunun  yeşil-beyazlı yöneticilere Konyaspor’da forma giymek istediğini ilettiği ve transferin gerçekleşmesi için gerekli şartların oluşmasını beklediği kaydedildi.

ALTERNATİFİ HAZIR

Robert Muric transferi olumsuz sonuçlanması halinde Konyaspor yönetimi, rotasını diğer futbolculara yöneltecek. Yeşil-beyazlı kulüp ismini gizli tuttuğu yerli ve yabancı oyuncularla masaya oturacak.

AdminAdmin

YORUMLAR