Konya Haberci | Konya Haber
HV
07 TEMMUZ Pazar 11:10

Türkiye Geleneksel Atlı Okçuluk Şampiyonası 2. Eleme Yarışması Ankara'da Yapıldı.

Türkiye Geleneksel Atlı Okçuluk 2. eleme müsabakalarında Konya Atlı Okçuluk Spor Kulübü toplamda 4 madalya ve 1 kupa alarak büyük bir başarıya imza attı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-08-2022 01:09   Güncelleme : 02-08-2022 02:43
Türkiye Geleneksel Atlı Okçuluk Şampiyonası 2. Eleme Yarışması Ankara'da Yapıldı.

Ata sporumuz olan atlı okçuluk sporu özellikle son zamanlarda gençlerimizin ilgisini çekiyor. Ankara Kahraman Kazan Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Ankara tmo spor kulübü tesislerinde düzenlenen, Türkiye geleneksel atlı okçuluk şampiyonası 2. eleme müsabakaları 29-31 temmuz tarihleri arasında büyük bir coşkuyla yapıldı. Müsabakalara geleneksel atlı sporlar federasyon başkanı Zübeyir Bekiroğlu ve Atlı Okçuluk as başkanı Fatih Işık'ta katıldı. Türkiye geleneksel atlı okçuluk 2. Eleme müsabakalarına şehrimiz adına katılan Konya Atlı Okçuluk Spor Kulübü toplamda 4 madalya ve 1 kupa alarak büyük bir başarıya imza attı. Buna göre müsabakada Konya Atlı Okçuluk Spor Kulübü adına madalya alan sporcuların isimleri şöyle:
Miniklerde
Tabla bendi 1.si Livanur Kazancı

Kabak bendi 2.si Muhammed Eren Eken 
Genel klasman 3.Sü Livanur Kazancı 
Yetişkinlerde
Kabak bendi 2.si Emre Kibar 
Genel klasman 3.sü Mustafa Kazancı

Bizde konyahaberci.com ailesi olarak ata sporumuza sahip çıkan Konya Atlı Okçuluk Spor Kulübünü ve konyamız adına madalya ve kupa alan kardeşlerimizi tebrik ediyoruz.

EditörEditör

YORUMLAR