Advert

Konya’da Mine Nur’un Acı Hikayesi!

Konya'da geçtiğimiz günlerde otomobil sürücüsü Mine Nur Yeni İstanbul Caddesi'nde aynı yönde giden kamyonla çarpışmıştı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mine Nur olay yerinde ölürken, geride ise bir yıl önceki mezuniyet fotoğrafları kaldı.

Konya Haber - 18-09-2024 16:52

Konya’da Mine Nur’un Acı Hikayesi!

Konya'da, üniversite sınavına giremeden evlenen Mine Nur'un (50) 2 çocuğu dünyaya geldi. Çocukları büyüyünce çeşitli işlerde çalışan Mine Nur, yıllar sonra içinde ukde kalan üniversiteye gitme hayalini gerçekleştirmeye karar verdi. Yaklaşık 30 yıl sonra sınava giren Mine Nur (50), 3 yıl önce Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü'nü kazandı.
BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Büyük bir hevesle başladığı okulunu da geçen yıl bölüm birincisi olarak bitirdi. Bir veterinerin yanında çalışmaya başlayan Mine Nur, geçen pazar gecesi, mezun olduğu okulunun da üzerinde bulunduğu Yeni İstanbul Caddesi'nde aynı yönde giden Halil Örtülü'nün (26) kullandığı kamyonla çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mine Nur olay yerinde ölürken, geride ise bir yıl önceki mezuniyet fotoğrafları kaldı. İlk incelemede, kazada Mine Nur'un kusurlu olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Halil Örtülü ifadesinde, "Selçuk Üniversitesi köprülü kavşağını geçtikten sonra yan yoldan bir araç altgeçitten çıkıp U dönüşü yapacak gibi bir anda kontrolsüz şekilde önüme çıktı. Mesafe çok yakındı. Sola kırdım ancak yine de araca çarptım" dedi. Örtülü, serbest bırakıldı.

Kaynak Sabah 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”

Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”

19-09-2024 - Konya Haber

Kapsül teknoloji platformu Akademi ve Sanayi Dünyasını Buluşturdu

Kapsül teknoloji platformu Akademi ve Sanayi Dünyasını Buluşturdu

18-09-2024 - Konya Haber