Advert

Konya’da Temizlik Yaparken Balkondan Düştü!

Konya'da çok acı bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Hatice Akın, balkonda temizlik yaparken yaslandığı demir profilin kırılması sonucu 5. kattan düşerek hayatını kaybetti. Akın'ın temizlik takıntısı olduğu ve sık sık evinde temizlik yaptığı öğrenildi. Bu olay, temizlik alışkanlıklarının bazen tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Ailesi ve arkadaşları, kaybettikleri değerli bir bireyin acısını yaşarken, bu tür kazaların önlenmesi için dikkatli olunması gerektiği hatırlattı.

KONYA HABER - 06-10-2024 14:33

Konya’da Temizlik Yaparken Balkondan Düştü!

Dün Konya'nın merkez Karatay ilçesi Ulubatlıhasan Mahallesi'nde trajik bir olay meydana geldi. Temizlik takıntısı olduğu bilinen Hatice Akın, eşiyle dışarıdan döndükten sonra hemen temizlik yapmaya başladı. Balkonu temizlediği sırada yaslandığı demir profilin kırılması sonucu beşinci kattan düşen Akın, ağır yaralandı.

Eşi Hacı İbrahim Akın’ın çığlıkları üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akın'ı hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından ilk ifadesinde eşinin kronik tansiyon rahatsızlığı olduğuna dikkat çeken Hacı İbrahim Akın, olaydan kısa süre önce eve geldiklerini ve eşinin hemen temizlik yapmaya başladığını belirtti. O sırada içeride perdeleri çıkartırken eşinin bağırışını duyduğunu ve balkona koştuğunda demir korkuluğun kırıldığını fark ettiğini söyledi. Soruşturma devam ediyor.

kaynak:sabah

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya Tenzile Ana Hasta Konuk Evi yenilendi!

Konya Tenzile Ana Hasta Konuk Evi yenilendi!

06-10-2024 - KONYA HABER

Karatay Belediyesi’nden Konya’nın Girişine Estetik Dokunuş!

Karatay Belediyesi’nden Konya’nın Girişine Estetik Dokunuş!

06-10-2024 - KONYA HABER