Konya Haberci | Konya Haber
HV
08 EYLÜL Pazar 03:06
Advert

İslam’a ve Tesettüre Karşı Gelenlerin Amacı Ne?

Prof. Dr. Orhan ÇEKER
Prof. Dr. Orhan ÇEKER
Giriş Tarihi : 21-07-2024 12:34

BEDEVİ'nin DİNİ veya ARAP KÜLTÜRÜ diyerek Muhammed Mustafa Efendimize( S.A.V) ve İslam'a düşmanlığını kusanlar bilsinler ki şu geçici çok kısa ömürlü dünyadan sonra ÇETİN bir HESAP günü var. Ayaklarını ona göre denk alsınlar. O gün çok yakındır. Benden hatırlatması.

Evin içinde bile giyemeyeceğimiz açık (aslında çıplak) kıyafetle dışarıda teşhircilik yapmak hangi aklın veya hangi psikolojinin gereğidir! Biri makul bi izah yapabilir mi? Ana-babalar, kocalar... Hiç mi uyarıda bulunmuyorlar?

İstikrarlı psikolojiye sahip insan böyle davranabilir mi! Özgürlüğün de bir sınırı olmalı değil mi? Aile / toplum nereye gidiyor. 'Yok mudur kurtaracak bahtı kara kaderini'!!! Eskiden HAYÂ diye bir şey vardı! Çok yazık ve çok ayıp. Bize düşen söylemek, hatırlatmak.

BAŞ ÖRTÜSÜ eskiden simge idi. Müslümanın simgesi. Şimdi hiç de öyle değil. Şimdi başörtüsü Müslümanın değil,'Süslüman'ın modası. Başını gayet güzel örtmüş gayri müslim kişiler gördüm.

Tabii ki kendisini Müslüman gören daha doğrusu Müslüman kökenli kişiler hayli fazla. Sayın Müslümanlar tesettür başka bir şey! Öğrenin!

Yeni bir küfür/gavurluk çeşidi: İslam'a mertçe karşı çıkamayan münafık nev-türedi tip/tipler 'ARAP KÜLTÜRÜ' adıyla karşı çıkıyor. Böylece küfrünü örtülü olarak yapmaya çalışıyor.

Kafası kuma gömülü bu tipler kendilerinin fark edilmediklerini, herkesin kendileri gibi bön olduğunu sanıyorlar. Bu tiplere nasihatimiz olsun! İmanı da yapacaksanız küfrü de mertçe yapın. Fakat Ahiret hesabını mutlaka ama mutlaka unutmayın. Tepkinizi bu hesaba göre verin.

12 yıllık mecburi eğitim HATASINDAN ve GÜNAHINDAN ne zaman vazgeçilecek!!! Ülke gençlerine çok yazık oluyor!!! İLK DÖRT yıl yeter ve artar bile. Ülkeye daha fazla KÖTÜLÜK yapmaktan vaz geçilmelidir.

Yetkili eğitimcilerimiz mevcut ucubeye müdahale etmeyi düşünme lütfunda bulunsalar isabetli olur. Dua ve selam ile.

YORUMLAR